Samenwerking Van Bruggen Adviesgroep

Vanaf 1 april zijn Hemmen Advies én Van Bruggen Adviesgroep een samenwerking aangegaan, in Assen aan de Collardslaan 20. Hiermee bundelen zij hun krachten en zetten ze hun kennis samen in om u nóg beter te voorzien van financieel advies.

Het nieuwe team Hemmen Advies en Van Bruggen Adviesgroep Assen
v.l.n.r.: Marion, Rense, Herry en Denijal

Nieuw team met vertrouwde gezichten

Denijal Dzemidzic blijft uw vertrouwde gezicht binnen het team. Rense van der Heide en Marion Brouwer zijn aan het team toegevoegd. Ook zij zijn geen onbekende gezichten in Assen, Marion heeft al jarenlang een advieskantoor onder de vlag Van Bruggen Adviesgroep.

Van Bruggen Adviesgroep

Van Bruggen Adviesgroep is een landelijke organisatie van onafhankelijke, financieel adviseurs en makelaars en werkt samen met vrijwel alle grote geldverstrekkers. Marion vertelt: “Wij vergelijken ruim 40 geldverstrekkers om zo de hypotheek, verzekering óf lening te vinden die bij uw wensen en behoeften past. Wij beschikken over álle actuele aanbiedingen. Hiermee kunnen wij elke klant volledig objectief adviseren; of het nu gaat om een nieuwe hypotheek, een financieel plan om zorgeloos te wonen, het verlengen van de rentevaste periode of verzekeringen.”


Dezelfde service, maar in een ander jasje

Uiteraard kunt u dezelfde service verwachten als voorheen. Herry vertelt: “Wij blijven u duidelijk advies én inzicht in het gehele proces geven. U heeft nu de keuze uit nóg meer geldverstrekkers, waardoor wij u goed op de hoogte kunnen stellen van de meest actuele aanbiedingen.”

Het nieuwe team heet u graag van harte welkom aan de Collardslaan 20 te Assen.